Ahoj, Jelikož tohle auto skoro nikdo nemá tak nevím jestli někdo poradí ale zkusím to Neumí někdo udělat nějakou fičuru na vypínání výhřevu baterie? Jelikož Opel sprominutím sere na zákazníky a není schopný vyladit app natož software nabíjení. Tak auto má při jízdě nonstop zapnutý výhřev baterie, a auto díky tomu v zimě žere jak buldozer. Dá se říct že 95% mého nabíjení je pomalé, takže reálně výhřev baterie upotřebím tak jednou měsíčně.
Výhřev baterie se bude asi "na tvrdo" spouštět, pokud teplota baterie klesne pod nastavenou teplotu, aby se tím chránila baterie... Corsa-e není v tomto jediná. Bohužel hranice pro sepnutí bude asi nastavena hodně vysoko (možná +13°C) a pak to vyhřívá baterku neustále... Kona má možnost v menu auta zafajfknout "Zimní režim" což při jízdě spustí výhřev, pokud je baterka chladnější než -5°C a má to topit až baterka dosáhne +5°C... Za více než 4 roky mi to nikdy nezapnulo - baterky byla vždy teplejší... Opravdu nemá Corsa-e v menu auta možnost nastavení? Pak zkuste pohledat na zahraničních fórech...
KONA_CZ Premium 2020/07/17 (108+ t.km za 13,3 kWh/100km dle PP) - servisuji v Hyundai Louda Auto Strakonice IONIQ Ultimate 2018 (41 t.km s průměrem 12,0 kWh/100km dle PP) MiEV 2014 (20 t.km)
Právě že to mají na tvrdo, přitom by možná stačilo udělat nějaký update softwaru Když byla Corsa představená tak to hodně řešili v recenzích a poukazovali na to že snad přijde časem nějaký update, nestalo se tak. Asi s tím budu muset hold nějak žít.
To netuším, každopádně mám teď průměrnou spotřebu 22 což mě příde hodně na to že nejezdím po dalnici. Njn hold na větší trasu koupím asi něco jineho a nechám přítelkyni jen okolo komina.
Tak já nabíjím v práci zadarmo takže mě to naštěstí tak nebolí, ale co si budem, vypnout to aby to tolik nežralo by bylo fajn. Jinak v ideálních teplotách to auto moc nežere, ale teď v zimě je to ........ Njn opel, splnit kvóty ale zlepšovat se to né. přitom jsme s autem spoko, když teda nepočítám jejich tragickou app kterou musím přemlouvat když chci zapnout předehřev