Problem pri pripojeni nabijecky
Moderátor: Josef
Problem pri pripojeni nabijecky
Ahoj
Kdyz zaparkuji a dam paku do polohy P a pak jdu pripojit nabijecku na 220V zacne zlute blikat coz znamena ze paka neni v poloze P. Musim zpatky do auta nastartovat dat pak na D a aspon dve minuty sedet v nastartovanem aute a pak dam zase na P a po pripojeni nabijecky se zacne normalne nabijet. Nekdy musim tento postup opakovat nekolikrat nez se nabijecka chytne. Nevite kde je problem?
Dik
Kdyz zaparkuji a dam paku do polohy P a pak jdu pripojit nabijecku na 220V zacne zlute blikat coz znamena ze paka neni v poloze P. Musim zpatky do auta nastartovat dat pak na D a aspon dve minuty sedet v nastartovanem aute a pak dam zase na P a po pripojeni nabijecky se zacne normalne nabijet. Nekdy musim tento postup opakovat nekolikrat nez se nabijecka chytne. Nevite kde je problem?
Dik
Re: Problem pri pripojeni nabijecky
Zkusil bych Škodovku, měla na to být svolavacka, odchází tam nějaké čidlo.
Ahoj,
vyresil jsi to nejak??? dela nam to uplne stejne ...
Diky
vyresil jsi to nejak??? dela nam to uplne stejne ...
Diky
-
Tak stejná závada mě také postihla... Auto (najeto cca 65 000km) se nechce nabíjet. Tvrdí, že páka není v poloze P. Pomůže zasunout klíček a otočit s ním do první polohy, potom se nabíjení spustí, pokud se ale otočí zpět, tak se nabíjení přeruší.
Také je zajímavé to, že jde klíček ze zapalování vytáhnout i v případě, že není zařazeno P (to by správně nemělo jít). Včera jsem do dal do servisu, uvidíme za jak dlouho to dají do pořádku.
Také je zajímavé to, že jde klíček ze zapalování vytáhnout i v případě, že není zařazeno P (to by správně nemělo jít). Včera jsem do dal do servisu, uvidíme za jak dlouho to dají do pořádku.
-
Tak jen pro doplnění, po týdnu v servisu mi nejsou schopni říct, kdy bude díl k dispozici. Mají na řešení závady 1 měsíc...
Auto tam stojí a nechtějí (dle jejich sdělení nemohou) mi jej ani na dobu než seženou díl vrátit. Jediné co mi mohou nabídnout je náhradní vůz za 1200 Kč/den (s DPH).
Super přístup...
Auto tam stojí a nechtějí (dle jejich sdělení nemohou) mi jej ani na dobu než seženou díl vrátit. Jediné co mi mohou nabídnout je náhradní vůz za 1200 Kč/den (s DPH).
Super přístup...
No, zadržování věci je snad v trestním zákoně ne?
Audi Q4 Sportback e-tron 50
-
No tak auto mi jsou ochotni vrátit, ale tím pádem ukončí reklamaci... bez opravy. Pokud bych tam s autem zase přijel, mají na to dalších 30 dnů (dle jejich sdělení).
Volil bych jiný servis. Je nesmysl, aby si nechali auto 30 dní na opravu, vědí, co je třeba vyměnit.
-
Tak auto nakonec v pátek po 14 dnech vrátili opravené...
Zdravím,
právě se mi nenabíjení přs AC bez zapnutého zaplování to stalo také. Nevíš, jak ti to opravili nebo co bylo špatné?
právě se mi nenabíjení přs AC bez zapnutého zaplování to stalo také. Nevíš, jak ti to opravili nebo co bylo špatné?
martin7470 píše:Tak auto nakonec v pátek po 14 dnech vrátili opravené...
-
Mirgo píše:Zdravím,
právě se mi nenabíjení přs AC bez zapnutého zaplování to stalo také. Nevíš, jak ti to opravili nebo co bylo špatné?martin7470 píše:Tak auto nakonec v pátek po 14 dnech vrátili opravené...
Co se přesně měnilo, to netuším (mám ale dojem, že "odešel" nějaký spínač který kontroluje polohu páky v pozici P). V každém případě je to poměrně častá závada. I v servisu hned věděli kde je problém...
Měněný materiál by měl být uveden jako položka "vydaný materiál" na faktuře...
KONA_CZ Premium 2020/07/17 (98+ t.km za 13,4 kWh/100km dle PP)
IONIQ Ultimate 2018 (41 t.km s průměrem 12,0 kWh/100km dle PP)
MiEV 2014 (20 t.km)
IONIQ Ultimate 2018 (41 t.km s průměrem 12,0 kWh/100km dle PP)
MiEV 2014 (20 t.km)
Když nevíme jaký materiál měnili, dá se uvést, kolik za opravu účtovali?
-
Tady je odkaz na německé fórum. Odpovědi co hledáte, včetně fotek, jsou hned na první straně.
https://www.goingelectric.de/forum/view ... 91&t=77318
https://www.goingelectric.de/forum/view ... 91&t=77318
Koukám šikovný člověk si to opraví za pár korun....
Tento pátek jsem zajel do škoda servisu, kde mi podle interní znalostní databáze navrhli výměnu řadicího mechanizmu (cena 6.400,-Kč), protože tato chyba nemá být dignostikou ŠKODA detekována. Odpoledne jsem doma sundal manžetu a díval se, zda by kontaktol nepomohl -vše zakryté, jako nové => nemělo smysl někam stříkat.
V přístím týdnu se objednám na opravu (cena vč. práce do 10.000,-Kč) a vadný díl si odeberu a pokusím opravit.
Držte mi palce a díky za informace
V přístím týdnu se objednám na opravu (cena vč. práce do 10.000,-Kč) a vadný díl si odeberu a pokusím opravit.
Držte mi palce a díky za informace