Dobrý den
Máme 4 roky staré Citigo, a začalo psát - Akumlátor 12V: do servisu
Stačí jen vyměnit klasickou autobaterii?
Děkuji za info, Václav
Akumlátor 12V: do servisu
Moderátor: Josef
Re: Akumlátor 12V: do servisu
VaclavF píše:Dobrý den
Máme 4 roky staré Citigo, a začalo psát - Akumlátor 12V: do servisu
Stačí jen vyměnit klasickou autobaterii?
Děkuji za info, Václav
A zkoušel jste ji dobít?
KONA_CZ Premium 2020/07/17 (94+ t.km za 13,4 kWh/100km dle PP)
IONIQ Ultimate 2018 (41 t.km s průměrem 12,0 kWh/100km dle PP)
MiEV 2014 (20 t.km)
IONIQ Ultimate 2018 (41 t.km s průměrem 12,0 kWh/100km dle PP)
MiEV 2014 (20 t.km)
jj zkoušel, ale píše stále
Také mám stejný problém...koupili jsme novou baterii a píše to stále...kamarad napichl na diagnostiku a prý se to má nějak nakódovat ale to ho nepustilo a píše že je chyba vysokonapětoveho transformatoru...
-
Stejny problem u me. Baterku jsem nabil, nabijecka hlasila nabiti na >95% (CTEK), v zapeti vozidlo hlasilo slaby 12V akumulator.
Pred rokem se mi to jednou uz stalo, vozidlo nepojizdne, na reklamaci se menila jakasi ridici jednotka v trakcni baterii, meli to v servisu 6 tydnu.
Obavam se, aby to nebyla stejna zavada. Auto zatim v zaruce.
Myslite, ze 12V by jeste mohla jit na zaruku, pokud ma 4 roky a zaruka na vuz je 5 let?
Pred rokem se mi to jednou uz stalo, vozidlo nepojizdne, na reklamaci se menila jakasi ridici jednotka v trakcni baterii, meli to v servisu 6 tydnu.
Obavam se, aby to nebyla stejna zavada. Auto zatim v zaruce.
Myslite, ze 12V by jeste mohla jit na zaruku, pokud ma 4 roky a zaruka na vuz je 5 let?
Opraveno v servise…vymena vysokonapetove nabijecky plus “nejake” kontakty na 12V baterii…celkova cena cca 70.000kc…nastesti vse v zaruce…a vse ok…
Zajímalo by mě, kde končí tyhle díly, protože to šikovný člověk opraví bez problému, součástky 'jsou za "nic", takže jen cena nějaké hodinovky.
Audi Q4 Sportback e-tron 50
Stejný problém, chystám se do servisu...
Tak nakonec po proměření se ukázalo, že baterka je vzhledem ke stáří ještě ok, ale v SW je nastavena tahle hláška automaticky po určitém časevém intervalu / najetých kilometrech (preventivní údržba?)
Stačilo nakódovat "NOVÉ ČÍSLO BATERIE" a je to ok, ale chce to občas baterku přeměřit. Není to tam nastavené pro nic za nic, výdrž současných 12V baterek není vzhledem k čím dál větší zátěži infotainmentem valná...
Stačilo nakódovat "NOVÉ ČÍSLO BATERIE" a je to ok, ale chce to občas baterku přeměřit. Není to tam nastavené pro nic za nic, výdrž současných 12V baterek není vzhledem k čím dál větší zátěži infotainmentem valná...