Bc.OndrejRuman píše:ja som menil pri 65tisic neviem ci uz ho niekto menil ale neprisiel mi cierny
Proplachoval jste?
Kolik jste dolil?
Moderátor: Josef
Bc.OndrejRuman píše:ja som menil pri 65tisic neviem ci uz ho niekto menil ale neprisiel mi cierny
Bc.OndrejRuman píše:nerobil som preplach lebo na skrutkach nebolo nic...a cca 900ml a to uz zacalo vytekat asi pri 850ml
Lama píše:Bc.OndrejRuman píše:nerobil som preplach lebo na skrutkach nebolo nic...a cca 900ml a to uz zacalo vytekat asi pri 850ml
Asi nevyteklo všechno - je tam předepsáno 1,1 litru.
Audis píše:Lama píše:Bc.OndrejRuman píše:nerobil som preplach lebo na skrutkach nebolo nic...a cca 900ml a to uz zacalo vytekat asi pri 850ml
Asi nevyteklo všechno - je tam předepsáno 1,1 litru.
Odsál jsem to řekl bych skoro do sucha a stejně se mi tam vešlo jen cca. 900-950ml všude jsem četl že se vejde 1,1 tak jsem koupil dvě a aspoň mi jedna zbyla na příště
Bc.OndrejRuman píše:.....
ale mam otazku mimo tejto temy..uz dva krat sa mi stalo ze radio hralo ale displej bol cierny ..aj ked som uplne vypol auto znovu zapol tak displej nenabehol ale radio islo...mal uz niekto takyto problem?
Audis píše:Tak po ložiskách mám novou závadu.
Při rychlostech nad 105km/h vybrace do pedálu a volantu.
Kola jsem nechal vyvážit a paradoxně se to zhoršilo ve vyšších rychlostech. Může to být například silenblok motoru ? Nebo poloosa ? Díky za rady a tipy
JiriBa píše:Provedena výměna oleje, 34000 stav tacho .... "moji mechanici" tam "dostali" 1,1l, t.zn. když tam byl dodán 1l, tak ještě nic z kontrolního (plnícího) otvoru nevytékalo... Vypuštěný olej se jevil ne úplně "černý", ale na hladině se jevi jakýsi "šum" (jakoby velmi jemné piliny), ale tyto "piliny" nereagovaly na magnet...
Audis píše:Tak po ložiskách mám novou závadu....
....
....Vypadá to na nejhorší a to na nekvalitní nebo špatně dimenzovaná ložiska. Začal opět hučivý zvuk mezi 70-80km/h velice podobný jako posledně…
Lama píše:Audis píše:Tak po ložiskách mám novou závadu....
....
....Vypadá to na nejhorší a to na nekvalitní nebo špatně dimenzovaná ložiska. Začal opět hučivý zvuk mezi 70-80km/h velice podobný jako posledně…
Jako, že znovu ložiska diferenciál?
Nebo motor-převodovka (ta jste také měnil) ???