Andreas Baader píše:Ahoj, pokud mas v pameti ten web na dohledani svolavacec, byl bych ti vdecny. Diky
Byl to tento odkaz:
https://www.hyundai.com/de/de/service/s ... nen.html#/
Zadáš svůj VIN a vyjede ti seznam.
Moderátor: Josef
Andreas Baader píše:Ahoj, pokud mas v pameti ten web na dohledani svolavacec, byl bych ti vdecny. Diky
petr.balas píše:Předpokládám, že to plné nabití je proto, aby se vybalancovaly jednotlivé články. Ty se ale balancují až při plném nabití a a to tím, že se velice pomalu vybíjejí ty s nadměrným napětím. Což znamená, že tu baterii musíte nechat nějakou dobu plně nabitou aby tento proces měl čas proběhnout. Řádově nějakou tu hodinu.
PavelKona39 píše:Moc děkuji, tak jsem do Aspekty teď telefonoval technik mně řekl, abych počítal zhruba 7500 Kč. Při 3 roční kontrole se nemá na Nošovické nic měnit, takže vlastně jen kontrola.
jarsou píše:Dobrý den, Pavle,
v Aspektě jsem moji Konu zakoupil v roce 2020. Po první svolávačce, kdy jsem se mimochodem
optal na ceny a zjistil, že mají dvojnásobné ceny na elektro proti fosilům a na otázku proč, mi
technik s úšklebkem odpověděl, že na tom není prakticky co servisovat a že oni si také musí vydělat...
Když jsem chtěl vědět nějaké detaily o Koně a mluvil o OBD, tak mi jeho kolega řekl, že jestli zjistí,
že jsem ho tam strčil, tak že přijdu o záruku, tak jsem se obrátil jinam...
juanv píše:Za 2k byla ale pouze "časová norma prohlídky", ne? Ta je 1.2 normo hodiny. Když si k tomu Hjondé napočítá prohlídky karosérie a další blbosti, tak je z toho "sedmička" jak vyšitá.