Levná DC nabíječka domů?

Témata související s konkrétními nabíjecími stanicemi

Moderátor: Josef

dracekvo

Re: Levná DC nabíječka domů?

Příspěvekod dracekvo » pon 23. zář 2024 12:23:09

A oni jsou snad dotace na 100% pořizovací ceny?
Takovou dotaci mi zařiďte a taky si pořídím DC nabíječku.
Peugeot Ion 2012 (koupeno 2018 58 tis. km, nyní 86 tis. km)
rob.brno

Příspěvekod rob.brno » stř 25. zář 2024 8:58:00

Ano, dotace na WB/nabíječku činí 100% ceny za podmínky, že si k ní koupite i firemní elektroauto s dotací 200t.

V případě vážného zájmu o zařízení dotace mě můžete kontaktovat přes SZ.
malyjaponec

Příspěvekod malyjaponec » sob 12. říj 2024 16:57:44

xdenser píše:No tak zbyva jen ten z AliExpress pripojeny na cerno a sada hasicich pristroju :-)

Proc hovorite o pripojeni na cerno, nechapu logiku lidi, co tohle pisou. Vezmu 32A zasuvku a zapojim to do toho jako pripojuju frezu nebo soustruh, co je na tom na cerno??? A i kdybych si to zapojil do site napevno, jako kdyz to pripojim dobre, napriklad tam dam DC chranic, tak v cem je problem ze jsem spotrebic poridil v cine? Navic vetsina prodejcu nabizi COC i kdyz z cinske zkusebny. Nebudu posilat zadnej dotaz, proste otevru alibabu, a mam toho tam celej seznam a vzdycky se da prodejce ukecat na prodej jednoho vzorku i kdyz tam vetisnou pisou ze MOC je 2ks. A nebo najdete cloveka s podobnou potrebou.

A takovej 20kW CCS charger na zed najdete na alibabe pod 30 tisic. Podle me to je v porovnani s tim ze jsem dal za pouhou redukci z CCS na chademo 30 tisic, pomerne levne. Takze pokud nekdo resi jak zrychlit auto co ma 1f nabijecku a fakt to potrebuje (za me kolikrat bych to v zivote pouzil... za 3 roky jezdeni s takovym autem asi 2x a proste dojedu v tom pripade k prvni DC na ceste) tak to neni zabijak... pokud nejste clovek co si koupil stare ojete auto za 120 tisic a pak se na tu cenu asi koukate jinak.
Josef
Moderátor

Příspěvekod Josef » ned 13. říj 2024 10:49:58

Když už někdo chce nabíjet třífázově, je na našem trhu hromada nabíječek na zeď, nebo stačí i přenosná 11 kW s připojením do 5ti kolíku. Nic složitého.
Audi Q4 Sportback e-tron 50