Záruka na žárovky je 6 měs. max 10000 Km. Trochu mě to udivilo, normálně jezdím Korejce a Japonce a tam mi žárovka nestihla prasnout dokud jsem auto neprodal...

Moderátor: Josef
Citigo e IV píše:Tak už mám svoji první závadu po téměř 6 měsících a 8000 Km praskla pravá přední žárovka, tak jedu do servisu a dám vědět jak to dopadlo.
Záruka na žárovky je 6 měs. max 10000 Km. Trochu mě to udivilo, normálně jezdím Korejce a Japonce a tam mi žárovka nestihla prasnout dokud jsem auto neprodal...
Citigo e IV píše:Jak Vám kolegové funguje vnitřní okruh, když ho přepnete za jízdy?
Mě se přepne ukáže se symbol vnitřního okruhu, ale po pás sekundách zrovna když vjedu do největšího smradu, tak se přepne zpět.
Při druhém znáčkutí to drží, ale to už je pozdě....
Jastr píše:Zdravím,
Občas se mi rozsvítí kontrolka poruchy brzd, v tu chvíli auto nebrzdí a pedál vibruje a hlučí. Po prošlápnutí se funkce obnoví, ale rozsvítí se kontrolka EPC a poruchy rekuperace. Věděl by někdo, čím to může být když brzdovka nechybí? Díky.
Lama píše:Jastr píše:Zdravím,
Občas se mi rozsvítí kontrolka poruchy brzd, v tu chvíli auto nebrzdí a pedál vibruje a hlučí. Po prošlápnutí se funkce obnoví, ale rozsvítí se kontrolka EPC a poruchy rekuperace. Věděl by někdo, čím to může být když brzdovka nechybí? Díky.
Nebude to souviset s ABS...?
shoky píše:tak mi po ujetí 71tis. začalo něco "drhnout" v přední nápravě. Mám podezření na ložisko v náboji (v zatáčkách to hlučí hlasitěji) ale to by bylo docela brzo. Dám to do servisu a uvidím co mi řeknou a pak to sem dám.
Lama píše:shoky píše:tak mi po ujetí 71tis. začalo něco "drhnout" v přední nápravě. Mám podezření na ložisko v náboji (v zatáčkách to hlučí hlasitěji) ale to by bylo docela brzo. Dám to do servisu a uvidím co mi řeknou a pak to sem dám.
A nejde to z motoru nebo redukční převodovky...., že by také ložiska...?
shoky píše:Lama píše:shoky píše:tak mi po ujetí 71tis. začalo něco "drhnout" v přední nápravě. Mám podezření na ložisko v náboji (v zatáčkách to hlučí hlasitěji) ale to by bylo docela brzo. Dám to do servisu a uvidím co mi řeknou a pak to sem dám.
A nejde to z motoru nebo redukční převodovky...., že by také ložiska...?
Uvidím, co mi řeknou v servisu. U Amonda mají nával, takže se dostsnu na řadu až v polovině června.