Zdravím pánové,
Není to ani tak o tom že bych potřeboval ušetřit, ale určitě se nás do budoucna najde voliče co budeme muset řešit “banální” opravy které jsou možné, ale autorizovaný servis není schopen udělat. Například mě budou 100% brzy čekat ložiska v motoru, již mám 140kkm, ale i další věci co se zde probírali.
Maltě osobní zkušenost, nebo případně víte o někom, kdo je zapálený a relativně zkušený v opravě Kony ?
Prosím za sebe a i další co už neřeší záruku, ale chtějí se starat o svého miláčka, podělte se s námi o to
Děkuji
Nezávislý opravce BEV Kony
Moderátor: Josef
Nezávislý opravce BEV Kony
Hyundai Kona Premium 64kwh 2018
18.12.23 112 xxx km 94,2% SOH
27.11.24 152 xxx km 93,1% SOH
-
Re: Nezávislý opravce BEV Kony
Dobrý den.
Přidávám se ze zájmem o informace ohledně pozáručního servisu
Ohledně opotřebovaného ložiska na reduktoru převodovky.
Z více zdrojů na internetu jsem vyčetl, že to někde lze opravit mimo autorizovaný servis za podstatně menší finanční částku.
Ale bohužel se mi zatím nikde nepodařilo vyčíst přímo kontakt na někoho, kdo by to byl schopen opravit.
Je potřeba měnit olej v převodovce? Jak často?
Pokud někdo víte, prosím o vaše zkušenosti.
Přidávám se ze zájmem o informace ohledně pozáručního servisu

Z více zdrojů na internetu jsem vyčetl, že to někde lze opravit mimo autorizovaný servis za podstatně menší finanční částku.
Ale bohužel se mi zatím nikde nepodařilo vyčíst přímo kontakt na někoho, kdo by to byl schopen opravit.
Re: Nezávislý opravce BEV Kony
Toskano.86 píše:Dobrý den.
Přidávám se ze zájmem o informace ohledně pozáručního servisu![]()
Projděte fórum je tu návod jak si vyměnit olej v reduktoru sám a za 1/3 ceny, není to nijak náročné. Údaj od výrobce je tuším 120kkm, já osobně budu měnit něco okolo 60-80kkm. Lidé kteří dělají opravy tu jsou jen na ně nejsou kontakty, stále se mě nepodařilo sehnat nikoho.
Hyundai Kona Premium 64kwh 2018