Rivian

Moderátor: Josef

JiriBa

Rivian

Příspěvekod JiriBa » ned 18. kvě 2025 21:24:29

Zdravím,
"ocitl" jsem se v NewYorku a .... dal jsem si "úkol" navštívit prodejnu Rivian, Lucid a Polestar....
První den, po "opuštění" HighLine
https://www.thehighline.org
vidím podivnost, prodejnu Rivian na místě, kde neměla být ... vstoupím a ... že to je první den, kdy otevřeli novou prodejnu na Manhattanu.. Vyzkoušel jsem posezení v R1T, když je sedadlo dole, je možné nastoupit bez nášlapu a i "stařeckým" způsobem (vždy to zkouším)...když jsem sedačku přenastavil nahoru, moc pěkný rozhled, tak to už je tak vysoko, že bez nášlapu to je na úraz. Nášlapy jsem na autě nenašel a neptal se na to. Uvnitř nijak bohaté, ale pěkné. Pak jsem prohlédl i R1S .... u jednoho auta měli varnou desku v zadním víku, t.zn. to co se sklápí dolů....pak už moc nebyl čas, zbytek "výpravy" nechtěl čekat.... :) .... že prý v Evropě brzy ....
Pak už "nebyl čas" a tak jsem Polestar viděl jen přez výlohu, auta jsou menší než Tesly a ... Lucid také nenavštívil...
Překvapilo mě, že elektroaut v NY a oblasti severně (Jersey) nebylo tak moc, jak bych očekával. Řekněme "hustota" Tesel skoro jak u nás (myšleno poměrem), Cybertruck sem tam, Rivian jeden, jedna nová Kona, Supercharger ze silnice ani jeden a jen jedno parkoviště (nové) s AC..... Kde teda ty Tesly jezdí ? ... že by v CA ?
Přílohy
Rivian_prodejna.JPG
Rivian_prodejna.JPG (163.96 KiB) Zobrazeno 1463 x